Yhteystiedot

Haluatko lisätietoja?

React Native Developer

Haku käynnissä!

Haemme lisää kavereita suunnittelemaan ja kehittämään palveluamme eteenpäin!
Ideoit. Pääset ideoimaan palveluamme eteenpäin.
Suunnittelet. Kehität mobiili- sekä web-sovellustamme.
Naurat. Tiimissämme vallitsee rento, yrittäjämäinen ja startup-henkinen ilmapiiri!

Miksi Vazan?
Vazan on nuori ja rennolla ilmapiirillä varustettu porukka, jossa pääset vaikuttamaan kaikkeen. Emme tarjoa ainoastaan työtä, vaan pääset osaksi juuri käynnistynyttä projektia, jolla on suuret haaveet ja tavoitteet. Jotta pääsemme tavoitteisiimme, tarvitsemme sinut!

Olet oikea tyyppi tiimiimme, jos seuraavat kuulostavat sinulta:

React Native & Java. Sinulla on kokemusta React Nativella ja Javalla koodaamisesta. Olet joko ollut osana tiimiä kehittämässä mobiilisovelluksia tai vaihtoehtoisesti sinulla on jonkin verran omakohtaista kokemusta ja palava halu oppia lisää.
Sosiaalinen. Tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa. Olet innostunut ja mukava työkaveri, joka pystyy ottamaan vastuun sovelluskehityksestä. Alkuvaiheen tutustumisen jälkeen et tarvitse enää kädestä pitämistä.
Ahkera. Tuotat nopeita luonnoksia, mutta osaat myös suunnitella viimeisteltyjä ja tuotantokelpoisia käyttöliittymiä.
Intohimoinen. Haemme täyspäiväistä, yrittäjämäisesti työskentelevää ihmistä tiimiimme. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia täyspäiväisyyden suhteen, esimerkiksi Yliopiston takia, olemme valmiita neuvottelemaan aluksi osa-aikaisuudestakin.

Tällä hetkellä tarpeemme on React Native kehittäjälle, mutta alkavana yrityksenä roolisi ei ole kiveenhakattu: voit muovata työtä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Ensimmäisellä koodarilla on mahdollisuus tehdä itsestään yrityksen Teknologiajohtaja (CTO). Haluamme olla se työpaikka, jossa jokainen nauttii tekemisestään, ja jossa jokaisella on mahdollisuus luoda itselleen sopivin ura!

Jos olet etsimämme huipputyyppi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen duuni@vazan.org. Kerro itsestäsi, mistä olet innostunut ja liitä mukaan työnäytteitä, joista olet ylpeä.

Jaa tarinasi #arkiapua

   

Toimistomme

  • Vazan Oy
    Eteläpuisto 2C
    33200 Tampere
    Y-tunnus: Y-2855527-8